آ
-
آصفری، محدثه
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ا
-
احسانی، علی
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
-
ادبی، حسین
نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
-
استادی، یحیی
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
-
اسلامی تبار، شهریار
چالشهای اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
-
اندیشمند، هاشم
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
-
اویسی، محمدرضا
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
ایازی رستمکلایی، زاهره
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
ب
-
بزرگ عقیده، نرگس خاتون
گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
-
بهزاد، معصومه
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
بیابانگرد اصفهانی، الهام
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
بیابانگرد اصفهانی، الهه
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
پ
-
پوراسکندری، محمد جواد
بررسی اصول تربیتی موجود در آیات داله بر حلیت و حرمت اکل [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 12-30]
-
پیشاهنگ، محسن
شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
-
پیشاهنگ، مسعود
شاخصهای غذای حلال با تطبیق بر گوشت حیوانات شبیه سازی شده [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 1-13]
-
پیشنمازی رستمکلایی، محمد ابراهیم
شاخصهای گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]
ت
-
توکلی مقدم، ابراهیم
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 48-63]
ج
-
جزایی، محدثه
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
جنت، بهروز
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
جهانی، مسلم
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
ح
-
حاجی محمودی، منان
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
حسینی، هدایت
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
-
حضوری، محمد
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
-
حقیقی نسب، منیژه
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
خ
-
خاقانی، لیلی
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
خاقانی، لیلی
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
خسروی، عطیه
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
خسروی، عطیه
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
خضرلو، آرزو
اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
د
-
دلخواهی، شکوفه
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
ر
-
رحیمی، مرتضی
چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]
ز
-
زارعی، فاطمه
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
-
زمانی، حسین
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
س
-
سرابی جماب، محبوبه
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
-
سمیعی، سمانه
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
-
سمیعی، هاله
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
ش
-
شیرازی، سمیه
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]
ص
-
صادقی، نفیسه
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
-
صالحی اردکانی، علی
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
صباغ کلاته حسینی، الهام
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
-
صداقتی، مرجانه
الزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
ع
-
علیپور، حمزه
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
عمارلو، مرتضی
تأثیر روزی حلال در تقویت عزتنفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]
غ
-
غلامی، حمیده
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]
ف
-
فرخی، فرزانه
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
فیضی، جواد
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
ک
-
کرمی، سوده
بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
گ
-
گنجی، راضیه
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
ل
-
لامع، احسان
چالشهای اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
م
-
محمودی، اکبر
پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
-
معطوفی، الهام
تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
-
مقامی، جواد
مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
-
ملکی رواسان، ناصح
مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
-
مورکی، نرگس
الزامات تولید فرآوردههای لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
-
میرزایی، محمد
مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]
ن
-
ناطقی، لیلا
بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
-
نقیب زاده، زهرا
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
نقیب زاده، زهرا
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
و
-
وطن پرست، محیا
ارزیابی باور و نگرش مصرفکننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]
ه
-
هدایتی، علیرضا
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
هدایتی، علیرضا
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
-
هدایتی، وحیده
ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
-
هدایتی، وحیده
تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد