نمایه نویسندگان

آ

  • آصفری، محدثه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]

ا

  • احسانی، علی اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
  • ادبی، حسین نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 77-93]
  • استادی، یحیی تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
  • اسلامی تبار، شهریار چالش‌های اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]
  • اندیشمند، هاشم اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]
  • اویسی، محمدرضا بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • ایازی رستمکلایی، زاهره شاخص‌های گردشگری سلامت بر پایه حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 56-64]

ب

  • بزرگ عقیده، نرگس خاتون گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران" [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 43-57]
  • بهزاد، معصومه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • بیابانگرد اصفهانی، الهام مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • بیابانگرد اصفهانی، الهه مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]

پ

ت

ج

  • جزایی، محدثه تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • جنت، بهروز بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • جهانی، مسلم الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]

ح

  • حاجی محمودی، منان بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • حسینی، هدایت بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • حضوری، محمد بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • حقیقی نسب، منیژه ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]

خ

  • خاقانی، لیلی ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • خاقانی، لیلی تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • خسروی، عطیه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • خسروی، عطیه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • خضرلو، آرزو اصول ذبح اسلامی و نقش آن در ارتقاء کیفیت گوشت [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 79-87]

د

  • دلخواهی، شکوفه تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]

ر

  • رحیمی، مرتضی چگونگی جمع بین گردشگری حلال و روایاتی که سیاحت را نکوهش نموده اند [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-15]

ز

  • زارعی، فاطمه بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
  • زمانی، حسین الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]

س

  • سرابی جماب، محبوبه الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]
  • سمیعی، سمانه بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]
  • سمیعی، هاله بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎ گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-22]

ش

  • شیرازی، سمیه طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 14-29]

ص

  • صادقی، نفیسه بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]
  • صالحی اردکانی، علی مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
  • صباغ کلاته حسینی، الهام تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
  • صداقتی، مرجانه الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]

ع

  • علیپور، حمزه مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • عمارلو، مرتضی تأثیر روزی حلال در تقویت عزت‌نفس [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 27-42]

غ

  • غلامی، حمیده بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 36-47]

ف

  • فرخی، فرزانه ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • فیضی، جواد الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 30-46]

ک

  • کرمی، سوده بررسی میزان فنول و فعالیت آنتی اکسیدانی در انواعی از نوشیدنی های مالت دار موجود در بازارتهران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 81-91]

گ

  • گنجی، راضیه ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]

ل

  • لامع، احسان چالش‌های اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 64-76]

م

  • محمودی، اکبر پژوهشی فقهی درباره اعتبار علامت بازرگانی حلال [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 49-64]
  • معطوفی، الهام تعیین و مقایسه ترکیبات تقریبی (پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، کربوهیدرات و فیبر) لاروهای Tenebrio molittor و Zophobas morio جهت تهیه جیره غذایی دام و طیور [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 71-80]
  • مقامی، جواد مد و پوشاک حلال و تاثیر آن بر سلامت معنوی جامعه [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 65-80]
  • ملکی رواسان، ناصح مقایسه نظرات قران پیرامون بندپایان با نتایج علمی و بهداشتی دوره معاصر [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 31-48]
  • مورکی، نرگس الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 88-96]
  • میرزایی، محمد مبانی مسئولیت کادر درمانی در قبال اقدامات پزشکی در فقه و حقوق موضوعه [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 47-55]

ن

  • ناطقی، لیلا بررسی میزان آلودگی میکروبی خامه سنتی در سطح شهر تهران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 58-70]
  • نقیب زاده، زهرا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • نقیب زاده، زهرا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]

و

  • وطن پرست، محیا ارزیابی باور و نگرش مصرف‌کننده مسلمان نسبت به فرآورده های غذایی حلال در استان تهران [دوره 3، شماره 4، 1399، صفحه 65-78]

ه

  • هدایتی، علیرضا ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • هدایتی، علیرضا تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]
  • هدایتی، وحیده ردیابی تیلاپیا، سالمون، کوسه و میگو در کپسول ها و مکمل های حاوی ژلاتین به روش PCR [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 16-26]
  • هدایتی، وحیده تعیین منشا گربه ماهی ، ماهی مرکب و خرچنگ در محصولات ژلاتینی به روش ژنتیکی برای اولین بار در ایران [دوره 3، شماره 3، 1399، صفحه 1-11]